Postpartum Pilates 

donderdag 20.15u

En nu….tijd voor mama.

Er verandert een hoop in een korte tijd. Intuïtief wil je veel bij je kindje zijn, maar tegelijkertijd verlang je naar een moment van rust en ruimte.

Door de hectiek verlies je snel het contact met je eigen lichaam. Voel je je onderrug? En heb je last tussen de schouderbladen? Misschien pijn in je nek doordat je de hele dag (en nacht) met zoveel bewondering naar je kindje kijkt die in je armen ligt. Je houding tijdens het voeden kan ook een oorzaak zijn van lichamelijke klachten. Zullen we samen kijken naar een oplossing?

Tijdens een les Pilates ga je echt voelen hoe je lichaam ervoor staat.

 

Het kost tijd om te herstellen

Je weet nog niet wat je alweer aankunt en hoe je jouw lichaam veilig kunt belasten. Geen enkel vrouwenlichaam komt ongeschonden uit de bevalling en het kost tijd om te herstellen. Bij Postnataal Pilates leer je om te gaan met alle veranderingen. Ieder lichaam is anders en verdient daarom aandacht. Ik vind het belangrijk dat je je bewust wordt van je eigen lijf. De les bestaat daarom niet alleen maar uit oefeningen. Ik geef ook uitleg over de anatomie van o.a. het bekken, de bekkenbodemspier, buikspieren en de wervelkolom. Samen werken we aan het herstel van de bekkenbodem, het sluiten van de buikspieren krijgt veel aandacht en er is een heerlijke eindontspanning waarin je jezelf kan opladen voor de week die komen gaat.

Je kunt instromen wanneer jij er klaar voor bent. Dus ook als je jongste al ouder dan een jaar is, mag je gewoon meedoen

Deze les is een goede voorbereiding wanneer je later je eigen sportactiviteit weer op wilt pakken.

Donderdag 20.15 
@Nieuw Groenendaal

€ 10,-      proefles

€ 18,-      losse les

€ 165,-   10 lessen (12 weken geldig)

Ik geef je opties voor de oefeningen die nog niet geschikt zijn voor jou.

Ik zal extra goed op je letten.