Stichting Félice​, wat een mooi werk doen jullie.

Een stichting ontstaan uit een hartbrekend verhaal, nog niet zo lang geleden. Elke keer weer een brok in mijn keel als ik terug denk aan het moment toen het prachtige geboortekaartje met het overlijdensbericht op de deurmat viel.
Een prachtige dochter wordt geboren, Félice. Kort na haar geboorte wordt het kleine meisje ziek en overlijd aan de gevolgen van hersenvliesontsteking. Haar ouders worden geconfronteerd met de hoge kosten van een uitvaart, zonder het hebben van een uitvaartverzekering. Iets waar je echt niet over na wil denken tijdens deze enorme emotionele rollercoaster.

Stichting Félice helpt ouders een verdrietig afscheid een beetje mooier te maken.
Juliette Zwaan​, je bent een sterke, dappere en bijzondere mama. Je doet prachtig werk en ik heb veel respect voor je openheid. Je stelt je kwetsbaar op en verwoord je gevoelens prachtig in je Blog; https://www.stichtingfelice.nl/blog/

Stichting Félice, een verdrietig afscheid een beetje mooier maken.